Yaşam

Gülcemal 8.Bölüm izle: Gülcemal Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Kısa sürede FOX’un en sevilen dizilerinden biri olmayı başaran Gülcemal, bir haftalık aradan sonra dün akşam 8. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde Murat Ünalmış ve Melis Sezen’in yer aldığı dizi, heyecanlı sahneleriyle izleyenleri ekrana kilitledi. Gülcemal son bölümü kaçıranlar veya tekrar izlemek isteyenler için; Gülcemal 8. bölüm izleme ekranı.

Gülcemal 8. bölüm

Perşembe akşamları takipçileriyle buluşan Gülcemal, geçtiğimiz hafta seçimler nedeniyle ekranlarda yerini alamadı. İlgiyle izlenen dizi dün 8. bölümüyle hayranlarının karşısına çıktı.

Gülcemal son bölümde neler yaşandı?

Deva’nın Gülcemal ile çalışmayı kabul etmesi, ikilinin arasındaki bağların her geçen gün daha da güçlenmesine neden olur. Gülcemal, Deva için silahını bırakır ve artık daha sakin davranacağına söz verir. Gülcemal’de meydana gelen değişiklikler başta Vefa olmak üzere herkeste paniğe neden olur. Zafer oğlunu kaybetmiştir. Armağan onu terk etti. Belediye ihalesi elinden alındığında yüklü bir tazminat ödemesiyle karşı karşıya kaldı. Bütün şehir arkasından konuşurken o kaybetmeye devam ederken Gülcemal ise tam tersidir. Deva ile ortak olacağı markanın lansmanı için çalışmalara başlar. Zafer, Armağan’a kendisini affettiremeyince tüm öfkesini Gülcemal’in üzerine kusar. Artık Deva’yı elinden alma zamanı gelmiştir ama Deva’yı kullanma planında oğlunun varlığından habersizdir.

Gülcemal son bölüm izle

GÜLCEMAL 8. BÖLÜM BİR MODÜL TAM İZLE

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu