Haber

Nuri Şahin: Arda Güler, Real Madrid’de kalacak

Fraport TAV Antalyaspor Futbol Menajeri Nuri Şahin, Real Madrid’e transfer olan Arda Güler’in harika bir oyuncu olduğunu ve İspanya grubunda tutunacağını söyledi.

Şahin, Döşemealtı semtindeki Atilla Vehbi Misafir Tesislerinde düzenledikleri basın toplantısında kulübün yeni dönem öncesi Burdur kampının sorunsuz geçtiğini ve istedikleri tüm çalışmaları yaptıklarını söyledi.

Kamp sonunda Başakşehir ile oynadıkları hazırlık maçında çalışmalarını sahaya yansıtan bir takım gördüğünü belirten Şahin, “Kadromuz henüz yüzde 100 oturmadı. Hem gençlerimiz hem de geçen seneki oyuncularımız, oyuncularımız. krediden dönüş vs hepsi güzel bir performans sergiledi.İyi bir başlangıç ​​oldu.İnşallah yarın ikinci etap Erzurum için yola çıkacağız” dedi.

Transferlerle ilgili soru üzerine Şahin, kadroya yeni katılan Erdoğan Yeşilyurt ve Jakup Kaluzinski’nin takımının beğendiği oyuncular olduğunu ve önümüzdeki günlerde yeni transferlerin olacağını vurguladı.

Stoper, orta saha, forvet, kanat ve bek transferlerini düşündüklerini belirten Şahin, şöyle devam etti:

“Geçen seneden ders almak istiyoruz. Transfer yapabilmek için transfer yapmadan gerçek yerlere transfer olmak istiyoruz. Doğal olarak her hoca bir an önce grubun bir arada olmasını istiyor. Ancak bu sene transfer süreci biraz yavaş başladı. Gittikçe hızlanmaya başladı Euro TL bazında baktığınızda fiyatların çok yüksek olduğu bir dönemden geçiyoruz O yüzden reel transferler yapmaya çalışıyoruz Sporumuzla çok güzel işler yaptığımızı düşünüyorum şu ana kadar yönetici ve komiteler.mutlaka bir noktaya getirdiğimiz oyuncular var.son adımları atarsak umarım aramıza katılırlar.doğal olarak her teknik direktör ister.ben de bir an önce kadronun öne çıkmasını istiyorum Ancak yanlış transfer yapmaktansa asıl transferin biraz geç olması çok da büyük bir düşünce değil.Taraftarımız bunu anlayacaktır çünkü ekonomik şartlarda kulüp olarak hata yapma lüksümüz yok. dönemin ilk haftasında performansımızı hızla artıracaktır. vermek istiyoruz Ne yazık ki Avrupa’daki birçok oyuncu, Türkiye’deki transfer döneminin biraz daha uzun olduğunu biliyor. Burayı BC seçeneği olarak gördükleri için biraz zorlanıyoruz. Bir de Suudi Arabistan gerçeği var. Şu anda her oyuncu oradan bir teklif bekliyor. O yüzden transfer bu yıl biraz gecikebilir.”

Takımdan ayrılmak istedikleri oyuncularla ilgili raporunu yönetime ilettiklerini belirten Şahin, Sinan Gümüş ve Sherel Floranus’u kadroda düşünmediklerini söyledi.

Antalyaspor’un ekonomik koşullarda sağlıklı bir yapıda olabilmesi için oyuncu yetiştirmesi ve satması gerektiğini belirten Şahin, geçmişte Doğukan Sinik ve Paul Mukairu’nun bunun örnekleri olduğunu belirtti.

“Günü kurtarmaya geldik”

Takımın geçen yıl içinde bulunduğu olumsuz durumun birçok nedeni olduğunu ancak en büyük sorumlunun teknik direktör olduğunu vurgulayan Şahin, bu özeleştiriyi ancak sezon sonunda yapabileceğini çünkü yolunu göremediğini söyledi. sezon boyunca döngüdeydi.

Dünya Kupası ve deprem felaketinin takımın gidişatını olumsuz etkilediğini savunan Şahin, “Teknik direktör ve takım olarak eleştirdiğim en büyük iddia maalesef kendi oyunumuzdan vazgeçmemiz. Günü kurtarmak için geri döndük, skora döndük. Bizim için olumsuz bir dönüş oldu. “Geçen seneden alabileceğimiz en büyük ders, inandığımız oyuncularla inandığımız oyunu sürdürmektir diye düşünüyorum. BT. Bizi biz yapan şeylerden vazgeçmemek. Ama çok etken oldu.” ifadesini kullandı.

“Arda büyük bir yetenek”

Şahin, “Real Madrid’e transfer olan Arda Güler’e ne tavsiye edersiniz?” sorusuna yanıt verdi.

“Arda’ya öğüt verecek kişiler biz değiliz. Arda’nın basın toplantısını ve basına sunumunu izledim. Arda’nın ilk antrenmanlarını izledim. Olağanüstü bir çocuk Allah yolunu açık etsin. Bizleri gururlandırıyor ve gururlandırıyor. bizi gururlandırmaya devam edecek.Orada tutunacağından çok eminim.O en güzel kulüp.Allah bize de nasip etmiş.O formayı az da olsa herkes giyemez.En büyük kulüp, dünyanın en güzel formalarından biri.Arda büyük bir yetenek, büyük bir futbolcu.Ona hemen nasihat etme, şunu yap”Bunu böyle yap diyemeyiz. O çocuğu sahada gördüğümde ona öğüt vermene gerek yok.”

Antalyaspor, basın toplantısının ardından ilk 15 dakikası basına açık olan antrenman yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu