Yaşam

Esra Erol’da Evinde Su Isıtıcısı ve Çamaşır Makinesi Olmadığı İçin Başkasına Kaçan Kadın Gülme Krizi Yaşadı

Yeni sezona bomba gibi başlayan Esra Erol bu kez çok tuhaf bir konuya değiniyor. Kahvaltı için evlerine gelen eşi ve iş arkadaşının kaçtığını iddia ederek Erol’a başvuran İsa Bey, orada eşini ararken, canlı yayına bağlanan eşinin kaçma nedeni ise evden çıkması küçük bir şok etkisi yarattı.

Yeni döneme bomba gibi dönen Esra Erol, geçtiğimiz günlerde çok tuhaf bir konuyu gündeme getirdi.

Deli gibi aşık olduğu 12 yıllık eşi Nigar Kuru’nun evden kaçtığını söyleyerek Esra Erol’dan yardım isteyen İsa Kuru, eşinin kendisini daha önce iki kez terk ettiğini ancak kendisini affettiğini anlattı. ona çok aşıktı.

Eşi Nigar’ın, kahvaltı için evlerine gelen meslektaşı Mustafa ile birlikte kaçtığını belirten İsa, Mustafa’nın getirdiği kremaya büyü yaptığını ve bu nedenle Nigar’ın kaçtığını söyledi. Tüm stüdyo şaşkınlığını gizleyemedi.

“Mustafa bize geldiğinde süt, ekmek, kola ve krema getirmişti. Kaymayı yedikten sonra eşim Mustafa’ya aşık oldu.” İsa, eşinin kaçmasının ardından öğretmenin yanına gittiğini ve kendilerine büyü yapıldığını söyleyince Esra Erol böyle bir şeyin mümkün olamayacağını ifade etti.

Sihirli kremayı yedikten sonra Mustafa’yla birlikte kaçan eşi Nigar’ı bulmak için Erol’a başvuran İsa, dün canlı yayında eşiyle karşı karşıya geldi ancak tuhaflıklar bununla bitmedi.

Yayına bağlanır bağlanmaz eşi İsa’ya, ‘Oraya gelirsem seni ısırırım’ dedi. Nigar şaşkınlıkla ‘Kremayı yedim, yoğurdu da yerim’ dedi. Bu İsa’yı çileden çıkardı.

Kocasının meslektaşı Mustafa’nın aslında kendisine kayıtsız kalmadığını ve ona açılmak istediğini söyleyen Nigar, daha sonra Mustafa’ya ısınır ve birlikte kaçarlar.

Karısı ‘Neden kaçtın?’ diye sordu. Nigar soruya şu cevabı veriyor:

“Çamaşır makinesi yoktu, şofbeni yoktu. Bir odada yedik, içtik ve uyuduk. Hiçbir şey yoktu Esra abla. Ondan sonra annesi istemedi zaten beni. Sadece ağabeyi ve eşi bana iyi davrandı.”

Esra Erol’un ’12 yıldır evlisiniz. Su ısıtıcısı ya da çamaşır makinesinin olmadığını fark etmedin mi?’ Kocasının kabul etmediğini söyleyen Nigar tartışmalarına devam ederken İsa ise tüm telaffuzları yalanlayarak Nigar’ın aldırış etmediğini belirtti.

“Tartışmanın en hararetli anında sinirlendim” diyerek gülmeye başlayan Nigar, başta Esra Erol olmak üzere herkesi şaşırttı.

Kocası İsa’yı görünce üzüldüğü için güldüğünü söyleyen Nigar, konuşan muhabiri güldürürken, tüm stüdyo kahkahaların bitmesini bekledi.

Gülme krizinin ardından tekrar konuşmaya başlayan Nigar, Esra Erol’a evdeki imkansızlıkları anlattı.

“Şiddete maruz kalıyordum, çok yalan söylüyordu. Babamı arayıp sana para yatıracağım dedi ama yatırmadı. Kulağımdan küpeleri çıkarıp aldı. 13 altın aldı. “

Eşine şiddet uyguladığı iddialarını reddeden ve istediğini aldığını söyleyen İsa, eşinin dışarı çıkmasına müdahale etmediğini, aksine kendisinin evden çıkmadığını ifade etti.

Eşi hakkında: ‘Ayakları üzerinde duramıyor, ayakları zaten sakar.’ Nigar, Esra Erol’dan “12 yıldır fark etmedin mi?” tepkisi alsa da konuşmasına devam etti.

Nigar’a ‘Mustafa’nın yanına gittiğinde onu gömdün’ dedim. Erol, şu tepkiyi gösterdi: ‘Aslında vicdanım izin vermediği için onu bırakmayacaktım.’ Formda bir yanıt aldı.

“Ona üzüldüm. Çünkü kıyafetlerini elde yıkıyordum. İç çamaşırlarını ve fanilalarını hep elde yıkıyordum. Çünkü makine yoktu.”

“Onu sevmiyordum, sadece onun için üzüldüm. Gitmesine izin vermekten korktum, onun için üzüldüm. Hepsi bu.”

İsa’nın, eşi Nigar’ı bebek gibi kucağına alıp onu sevdiğini söylemesinin ardından Nigar’ın “ayakları üzerinde duramadığı” iddiasını gündeme getiren Erol, Nigar’a bunu sorunca saçma sapan konuştu.

“Onu sevdim ama buraya gelsin ve boşanalım. Bırak o kendi yoluna gitsin, ben de kendi yoluma gideceğim.” Bakalım iddiaya son veren İsa ile Nigar arasında neler yaşanacak?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu