Haber

Transfer resmen açıklandı, Bakasetas Trabzonsporlu taraftarlara veda etti

Trabzonspor’un Yunan futbolcusu Anastasios Bakasetas, Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos’a transfer oldu.

Trabzonspor’dan Borsa İstanbul’a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) da yayınlanan açıklamada, futbolcunun 31 Mayıs 2023 tarihinde sona erecek olan sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği belirtildi.

Açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Anastasios Bakasetas’ın Panathinaikos FC’ye kesin transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Anlaşmaya göre Panathinaikos FC, kulübümüze sözleşme fesih ücreti olarak 1 Milyon Euro ödeyecek.” Söylendi.

‘O HER ZAMAN KALBİMDE OLACAK’

Transferin resmen açıklanmasının ardından Bakasetas, paylaştığı açıklamayla Trabzonsporlu taraftarlara veda etti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakasetas, Trabzonspor’un da paylaştığı mesajında ​​şunları söyledi: “Hayatta her güzel anın bir sonu vardır. Benim için en doğru zamanın şimdi olduğunu düşünüyorum. Yaklaşık 3 yılın sonunda artık sana veda etme zamanı. Tabii ki bu 3 yıldaki her güzel anımda bu durumdaki desteğin için teşekkür ederim. Birlikte inanılmaz anlar yaşadığımızı düşünüyorum. Her zaman kalbimde olacak çok güçlü anlarımız oldu. Elbette Zor anlar oldu ama bu zor zamanlar sizi daha da güçlendiriyor. Birbirinizi daha da derinden seviyorsunuz ki bu benim için çok değerli. Tekrar teşekkür ediyorum. Her şey için teşekkür ederim. Kulüpteki ilk günümden beri beni kabul ettin. Bunu kendi adıma ifade etmek isterim. Bu 3 yıl boyunca kontratın her günü yüzde yüzümü verdiğimi bilmenizi isterim. Seni her zaman seveceğim ve her zaman kalbimde olacaksın.”

Trabzonspor Kulübü de futbolcuya teşekkür ederek, “Birlikte yaşadığımız paha biçilmez anlar, kazanılan kupalar, şampiyonluklar. Seni her zaman sevgiyle hatırlayacağız. Her şey için teşekkürler Tasos.” İfadelerini kullandı. (SPOR HİZMETİ)

sulusaray-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu