Haber

Manisa Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak

SporToto 1. Lig gruplarından Manisa Futbol Kulübü’nün teknik direktörlüğüne Yalçın Koşukavak’ın atandığı bildirildi.

Kulübün internet sitesinde yer alan habere göre teknik direktör Levent Eriş ile karşılıklı anlaşmanın ardından yollar ayrıldı. Eriş’in ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine getirilen Yalçın Koşukavak ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandı.

Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan imza töreninde yaptığı konuşmada Levent Eriş’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Kadroları için asıl tercihin Yalçın Koşukavak olduğuna inandıklarını vurgulayan Aktan, şunları söyledi:

“Yalçın, kulübümüzün yapısına uygun, hedefi olan ve çok güvendiğimiz bir isim. Geçmişten beri tanıdığımız bir hocadır. Kariyerini, hocalığını, bilgisini, tecrübesini tartışmaya gerek yok. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bizi tercih ettiği için kulübümüze katkı sağlayacağına yürekten inanıyorum” dedi.

Koşukavak ise Manisa FK’da çok önemli ve değerli bir yapılanma olduğunu belirterek, “Herkesin izlediği bir takıma sahip olacağımıza inanıyorum.” dedim.

Törene katılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de Manisa FK’nın tesislere ve altyapıya verdiği öneme dikkat çekerek, “Manisa FK’da bunları görmek beni heyecanlandırıyor. Bu değerli takıma faydalı olmak için takım arkadaşlarımla birlikte çok çalışacağız. kulüp.” dedi.

Ergün, bu hafta oynanacak Samsunspor maçında Manisa taraftarını tribüne davet ettiğini sözlerine ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu