Haber

Kanal D’de Sabah FK – Benim Türkiyem Kampanyası Kapsamında Oynanacak Beşiktaş Kardeşlik Maçı Cumartesi Akşamı Bırakmayacağım

Ülkemizde yaşanan beyin sarsıntısı felaketinden etkilenen vatandaşlarımız yararına oynanacak maçta Azerbaycan takımı Sabah FC ile Üstün Lig grubumuz Beşiktaş kozlarını paylaşacak.

Gelirinin tamamının depremzedeler için okul projesine aktarılacağı Sabah FC – Beşiktaş kardeşlik maçı 13 Mayıs Cumartesi günü saat 17:00’de Kanal D ekranlarından canlı yayınlanacak.

Beşiktaş, Türkiye’nin yaralarını sarmak amacıyla başlattığı ‘Bırakmam Türkiyem’ kampanyası kapsamında Azerbaycan Premier Ligi ekiplerinden Sabah FC ile Bakü’de kardeşlik maçı oynayacak. deprem bölgesi ve bölgede okul yapımı. Azerbaycan Premier Ligi’nde mükemmel bir dönem geçiren Sabah FC, lider Karabağ’ın ardından ikinci sırada yer alırken, Beşiktaş ise Muhteşem Lig’de şampiyonluk yarışında. Cumartesi akşamı saat 17.00’de Tevfik Behramov Stadı’nda oynanacak maç Kanal D’den canlı yayınlanacak.

D-Smart Spor Müdürü Aykut Aydın maçı anlatırken, CNN Türk Spor Müdürü Cem Yılmaz yaptığı açıklamalarla maça renk katacak. Kaçıranlar için maçın tekrarı D-Smart 82’de gösterilecek. Kanal Spor Smart 2 ve D-Smart GO 19.00’dan itibaren.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu