Haber

Gençler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı alkışlıyor: İşte ordu, işte komutan

ensonhaber.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen 3. Türkiye Gençlik Zirvesi’nde gençlere seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere de değinerek, muhalefete yurt dışından gelen desteği eleştirdi.

“İşte ordu, işte komutan”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Yurt dışından gelen açıklamalarla, dergi kapaklarındaki mesajlarla bu seçimlerin önemini çok net görüyorsunuz. Ne diyorlar? Erdoğan’sız bir Türkiye. Erdoğan size ne yaptı? Erdoğan onlara bir şey yaptı.”Sözlerinin ardından salondaki gençler hep bir arada, “İşte ordu, işte komutan”neşelendirdi.

“Gürleyen gençleri TEKNOFEST’in yedincisinde gördük”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın salondaki gençlere hitaben yaptığı konuşmadan satır başları şöyle:

“Gerektiğinde bizi 7 düveye meydan okuyan cesaret budur. Siz yanımızda olduğunuz sürece kimse bizim bileklerimizi bükemez. Emeğinizin ve projelerinizin gençlerimize ufuk açacağına inanıyorum. Dereceye giren kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Bu yıl da ödüle layık görüldük. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlere gereken desteği vereceğiz.” . Yedinci TEKNOFEST’te gümbür gümbür gelen gençleri gördük. Vatanını ve milletini seven 2,5 milyondan fazla genç akın etti.”

“Putin’e saldırdığınızda, bunu onaylamayacağım”

“Bunlar demokrasi ve milletin değerleri düşmanlarıdır. Bunlar içimizdeki Batı’nın gönüllü lejyonerleridir. Sivil toplum kuruluşlarımızın tehditlerle sindirilmesine izin vermedik. Bizler için doğru olanı yapmaya çalıştık. doğru bildiğimiz yoldan sapmadan gençlerimiz.durmak yok devam diyerek aşkla çalışmaya devam edeceğiz.sizinle birlikte yapacağız.14 mayısta tarihimizin en kritik seçimlerinden birini gerçekleştireceğiz. Yurt dışından gelen açıklamalarla, dergi kapaklarındaki mesajlarla bu seçimlerin değerini çok net görüyorsunuz, Erdoğansız Türkiye diyorlar, Erdoğan size ne yaptı, Erdoğan onlara bir şey yaptı. Kemal Putin Bey’e Rusya’ya saldırıyor Biden rekoru kaybetmiş Erdoğan’ın yenilmesi lazım Rekorlar var Çaresizsin zavallısın Biden öyle deyince neden böyle dedi demedim Putin’e saldırınca , Bunun için özür dilemeyeceğim.Rusya ile ilişkilerimiz Amerika ile olandan geri değil.Dış ticaret hacmimiz Amerika ile olandan daha yüksek. Kemal Bey, siz devlet yönetiminin ne olduğunu bilmiyorsunuz, anlamıyorsunuz.”

“LGBT AK Parti’ye sızamaz”

“Her yaştan gencimiz hayal kurduklarında neler başarabileceklerini gördüler. Dünyaya bakışlarının kökten değiştiğini görüyoruz. Başkalarına öykünmek yerine çalışırsam yaparım diyen her genç… Her Sosyal medya deliğinden kurtardığımız genç, bizim aydınlık geleceğimizdir. Siz de etkinliklerinizle gençlerimizin köklerini savunmaya destek oluyorsunuz. “Emekleriniz için her birinize bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Atatürk Havalimanı’nı satmak isteyenler sizin faaliyetlerinizden rahatsız olanlardır. LGBT gibi sapkın yapıları destekleyenler ile size iftira atanlar aynı kaynaktan besleniyor. CHP LGBT’dir. ÂLÂ Parti LGBT’dir. HDP, LGBT’dir. Onlarla birlikte yola çıkanlar onlara hayır diyemediği için onlar da LGBT’dir. LGBT AK Parti’ye sızamaz. MHP Cumhur İttifakı’na sızamaz. Aile kurumunun kutsallığına inanıyoruz. Güçlü aileler olmadan güçlü bir ulus olamazsınız. Anayasa değişikliği teklifimizi gönderdik. Seçimden sonra hedefimiz değişimi gerçekleştirmek” dedi.

“Terör örgütünün elebaşları açıklamalarıyla bize saldırırken, bize karşı olanlar onlar için oy istiyor.”

“Başbakanlığım döneminde Merkez Bankası’nın döviz rezervi 135 milyar dolara çıktı. Yine olacak. Bundan sonra ispat edeceğiz. 300 milyar dolar Londra tefecilerinden gelecek, Türkiye’yi ayağa kaldıracak. Şimdi Batı medya iktidardan ayrıldı, kendi seçimlerinden çok bizim seçimlerimizle ilgilenmeye başladı.O kadar kontrolden çıktı ki basın, ilke ve ahlak ayaklar altına alındı.Her türlü küfürü sergiliyorlar. terör örgütünün liderleri açıklamalarıyla bize saldırıyor, bize karşı olanlar onlar adına oy istiyor, bütün düğmelere basıyorlar, herkese baskı uyguluyorlar, sorsanız demokrat yok içlerinde sorsanız. baharda onlar barışı getirecekler.Bu ülkeye barışı getirecekler.Üniversite kapılarında başörtülü kızlarımızın çektiği sıkıntıları bize anlatacak mısın Kemal Bey?”

“Terör örgütleri vatandaşlarımıza nefes aldırmıyordu, kafalarını ezdik”

“Kimi kandırıyorsunuz. Belli odalara soktuğunuz reis yardımcınız değil miydi? Sözde ahlak dersi var, aslında insanları linç etmek. İkna odalarını unutmuyoruz Kemal Bey. CHP zihniyetinin nasıl karanlık bir gelecek vaat ettiğine şahit olduk. 85 milyon bu rezaletleri gördü.”Siz gençler maskelerin ardındaki karanlık yüzleri deşifre ettiğinize inanıyorum. Oy sandıklarına sahip çıkmanızı rica ediyorum. Biz hiçbir zaman böyle davranmadık. Ne kadar sıra dışı olursa olsun, hiçbir kanı yasaklamadık. Kandil’den gelen talimatla hareket edenlerin yanında olmadık. Bizden önce başörtüsü ve başörtüsü yasakları vardı, kaldırdık. Terör örgütleri vatandaşlarımıza nefes aldırmadı, kafalarını ezdik. Güneydoğu ve Doğu özgürce yaşasın. Dış ülkeler bizi ayarlıyordu, dur dedik. Ülkemizi her alanda daha güçlü bir konuma getirdik. Kişi başına düşen milli geliri 3600 dolardan 10 bin 600 dolara çıkardık.”

ozvatanajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu