Haber

Galatasaray kupa töreni ne zaman? Galatasaray şampiyonluk kutlaması ne zaman ve nerede? Galatasaray kupayı nerede ve ne zaman kaldıracak?

galatasaray Kupa töreni ne zaman? soru soruluyor. galatasaray , Ankaragücü maçını kazanmasıyla birlikte Üstün Lig şampiyonluğunu ilan etti. Taraftarları sevindiren şampiyonluğun ardından Galatasaray kupa töreninin ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Pekala, Galatasaray kupa töreni ne zaman? Galatasaray şampiyonluk kutlaması ne zaman ve nerede? Galatasaray kupayı nerede ve ne zaman kaldıracak?

GALATASRAY KUPASI TÖRENİ NE ZAMAN?

Finallere 2 hafta kala Süper Lig’deki şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, 4 Haziran’da Nef Stadı’nda oynanacak Fenerbahçe derbisine getirilecek kupa için TFF’ye başvuracak. Sarı-kırmızılıların talebi kabul edilirse Galatasaray, ezeli rakibi ile tüm dönem şampiyonluk mücadelesi verdiği maçın ardından kupayı kaldıracak.

Ajansspor’un haberine göre Galatasaray, 4 Haziran’da Nef Stadı’nda oynanacak Fenerbahçe derbisine getirilecek kupa için TFF’ye başvuracak.

“TFF’YE BAŞVURACAĞIZ”

Konuyla ilgili açıklama yapan Galatasaray 2. Lideri Metin Öztürk, “Şampiyonluk kupasının Fenerbahçe maçına gelmesi için TFF’ye başvuracağız. Talimatlar, şampiyonluk kupasının galip gelen takımın ilk iç saha maçına gelebileceğini söylüyor. şampiyonluk kesinleşti.” sözlerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu