Haber

Yağmurun etkisiyle İstanbul’da trafik sıkışıklığı yaşanıyor

İstanbul’da yağışlı hava nedeniyle trafik yoğunluğu artarken, toplu taşıma araçlarında ve duraklarda kalabalıklar oluştu.

Anadolu Yakası’nda D-100 karayolu Pendik, Kartal, Maltepe ve Kadıköy mevkilerinde trafik sıkışıklığı yaşanıyor.

Beykoz’dan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne giden yollarda uzun araç kuyrukları oluşurken, köprünün her iki yönünde de yoğun trafik görülüyor.

Üsküdar, Ataşehir, Ümraniye, Maltepe, Pendik ve Kartal’da aralıklı hafif yağmur etkili oluyor. TEM Otoyolu Sancaktepe ve Ümraniye mevkilerinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yönünde gerçek trafik yoğunluğu artıyor.

D-100 karayolu Avrupa Yakası’nda her iki yönde de yoğun

Avrupa Yakası’nda Avcılar ve Beylikdüzü’nde hafif sağanak yağış olurken, D-100 karayolunda her iki yönde de yoğun trafik yaşanıyor.

Sultangazi, Bayrampaşa, Esenler, Fatih ve Bahçelievler’de şiddetli yağış nedeniyle sürücüler zor anlar yaşıyor.

Yollarda biriken sular trafikte zorluk yaşanmasına neden olurken, bazı motosiklet sürücüleri ise yol kenarına park ederek yağmurun hafiflemesini bekliyor.

D-100 karayolunda yağışın daha az etkili olduğu Ayvansaray, Halıcıoğlu, Haliç Köprüsü, Okmeydanı, Mecidiyeköy, Zincirlikuyu ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü mevkilerinde trafik her iki yönde de yavaş ilerlerken, TEM Otoyolu Hasdal, Nurtepe Viyadüğü, Seyrantepe, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Büyükdere Caddesi. Levent TEM iştirakinde trafik sıkışıklığı yaşanıyor.

Karaköy-Beşiktaş arasındaki sahil yolu ile Barbaros Bulvarı’nda trafik sıkışıklığı yaşanırken, araçlar yavaş hareket ediyor.

Zeytinburnu, Güngören ve Bahçelievler’de hafif yağış var. D-100 karayolu üzerindeki bu noktalardan Edirne istikametine giden sürücüler yoğun trafikle karşılaşıyor.

Şehirde toplu taşımada da sıkışıklık yaşanıyor. Bazı tramvay, otobüs ve metrobüs ulaşım noktalarında kalabalıkların oluştuğu görülüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu