Teknoloji

Kullanıcıların Tavsiye Ettiği SteelSeries Ürünleri Haftanın Fırsatları Arasında

Üstün performanslarıyla da bilinen SteelSeries klavyeler bu haftanın fırsatları arasında yer alıyor. Kullanıcıların oyun oynarken veya yazı yazarken en iyi performansı almasını sağlayan kişiselleştirilebilir tuşları ve daha birçok özelliğiyle kullanıcılardan tam not alan bu klavyelere gelin birlikte göz atalım.

Bu içerik 01.11.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe eriştiğiniz zamana bağlı olarak listelenen eserlerin fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka işbirlikleri içerebilir.”

SteelSeries Apex 9 TKL Mekanik Oyun Klavyesi

  • 0,2 ms tepki süresi ve tuş vuruşları için özel olarak üretilmiş optipoint ile kilitleme gerektirmeden %33 daha hızlı aktivasyon özelliği

  • Rakipleriniz kaçmadan önce ilk hamleyi yapın. Oyunun kurallarını değiştiren OptiPoint optik tuşları, sizi zirveye taşıyacak 1 mm’lik harekete geçirme noktasıyla ışıktaki değişikliklere anında tepki verme özelliğine sahiptir.

  • Tuşları favori optipoint tuş stilinize dönüştürerek klavyenizi özelleştirebilir, yükseltebilir ve onarabilirsiniz.

  • Fare hareketleri için daha fazla alan bırakan, sayısal tuş takımı olmayan kompakt, ergonomik klavye

  • Dayanıklı ve rengi solmayan, çift baskılı PBT tuş kapakları, kaliteli doku ve yumuşak tuş vuruşu hissi için gelişmiş vuruş hassasiyeti sağlayan özelliklere sahiptir.

Fiyatı 3.769,57 TL

Bağlantı burada.

Kullanıcı yorumları:

  • 4 yıldır kullandığım ve kendime Custom yaptığım mekanik klavyeden geçiş yaptım. Almak isteyenlere şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Özel klavyelerin sesleri ve hissi ile bu optik anahtarlı klavyenin sunduğu deneyim tamamen farklıdır. Düğmelerin aynı hissi verdiğini düşünmeyin. Arkadaşlar mekanik klavye hikayem Gateron Brown ile başladı. Özel modlu, alt kısmı köpüklü, anahtarlarını tek tek yağladığım klavyemden bu klavyeye geçiş yaptım. Aslında bir zorunluluk değildi ama indirim alır almaz mekanik optik anahtar deneyimini görmek istedim. Dürüstçe söyleyebilirim ki bu klavye önceki özel mekanik klavyeme göre daha duyarlı, daha konforlu ve çok daha hızlı. Sesi düşündüğümden daha iyi ve lineer anahtarlar yıllardır kullandığım en kaliteli MX Red veya Akko Red’den çok daha yumuşak ve anında ayarlayabileceğiniz lineer bir yöne sahipler. Hem yazı yazmak hem de oyun oynamak için oyun modunda kullanıyorum. RGB, özellikle kendi tuş grubuyla çok dikkat çeken bir RGB değil ancak Prizm Keycaps ile, özellikle beyaz olanı ile kullanırsanız inanılmaz derecede parlak ve çok popüler görünüyor. Hem oyun hem de günlük işler için mükemmel bir seçim. İndirimde bulursanız herhangi bir özel modla uğraşmadan satın almanızı öneririm. Amazon’a inanılmaz desteği ve hızlı gönderimi için de teşekkür etmek isterim.

  • Bir çok klavye kullandım ama piyasadaki en uygun fiyatlı klavyelerden biri, anahtarları çok hızlı sonuç veriyor ve verdiğiniz paraya değer.

  • Fiyatına değecek bir klavye, yansıması gayet yeterli, tuşların hissiyatı mükemmel, derin sesi var tam istediğim gibi.

  • Ürün bugün geldi. Zorlu bir FPS oyuncusu olarak CherryMX Red Switch’ten bu klavyeye geçtim. Hız açısından büyük fark yaratıyor. Kırmızı düğmenin kullanımı hızlıdır, hoş bir tuş hissi ve geri bildirim sağlar. RGB versiyonu iyi çalışıyor ancak çok parlak değil. Kısacası FPS oyuncusuysanız alın ve kullanın. Yüzü harika. Çok güzel.

SteelSeries Apex 3 TKL

  • Yazılımıyla, oyundaki belirli olaylar için parlak ışık efektlerini yapılandırabilir veya bir düğmeye tıklayarak gelişmiş tuş kombinasyonlarını kolayca yürütmek için makro düzenleyiciyi kullanabilirsiniz.

  • 20 milyondan fazla tuşa basmaya dayanabilen, fısıltı sessizliğinde oyun anahtarları

  • Ses seviyesini ve medyayı ayarlamak için özelleştirilmiş multimedya kontrolleri

  • Dökülmelere karşı IP32 su koruması

  • Diğer SteelSeries ürünleriyle senkronize edebileceğiniz 8 bölgede 16,8 milyon muhteşem canlı renkle RGB sisteminizin seviyesini yükseltin

  • En sık kullanılan oyun tuşlarında bulunan anti-gölgelenme özelliği sayesinde ışıkta basılan her tuş kusursuz bir şekilde kaydedilir.

  • Apex 3 TKL’nin çerçevesi, kablonun klavyeden çıkabileceği 3 entegre kanala sahiptir, böylece masanız derli toplu ve güvenli olacaktır.

Fiyatı 1.888,16 TL

Bağlantı burada.

Kullanıcı yorumları:

  • Çok iyi bir klavye alacaklara tavsiye ederim. Klavyenin sağ üst kısmındaki tuş ile arka planda çalan müziği durdurabilir, klavyedeki döner tuş ile sesi yukarı aşağı çevirebilirsiniz ve tuş sesi az çok hoştur. Beğendim ??

  • Ürünün kalitesi ortada, elinize aldığınız anda dayanıklılık açısından elinizden bırakamayacağınız bir üründür. Mekanik bir his verdiği için bunu seçtim. Mekanik klavyeleri sevmiyorum. Daktilo gibi ses çıkarıyor. Yumuşak ve yansıma hızı da çok güzel. RGB aydınlatmada ışığı azaltabilir veya artırabilirsiniz. Uzun zamandır istediğin tek bir renk var mı çözemedim. Kısacası küçük, dayanıklı ve kaliteli bir ürün istiyorsanız bu ürünü almanızı tavsiye ederim.

  • Arkadaşlar eski bir Razer kullanıcısı olarak Razer satın alarak rahatlığımı kaybettim. Razer’dan aldığım ürün kesinlikle ergonomik değildi ve CS oynarken sinir krizleri geçirdim. Bana rahatlık hissi vermediği için duvardan duvara fırlattım. Bu ürünü almaya karar verdim ve 1 aydır kullanıyorum. Tuşlar ve hisler harika. Razer’dan bilerek aldığım klavyeden inanın tuşlardan öyle bir ses çıkıyor ki 1 hafta sonra sesten küfür etmeye başlıyorsunuz ama benim aradığım klavye Steelseries Apex 3 Tkl modeli aslında için. En sevdiğim özelliği tuşların mekanik olması ama daktilo gibi ses çıkarmıyor, çok güzel. 2. Etkinlik % 60 olduğundan mükemmel ergonomi sağlar. CS valo fps tarzı oyun oynayan arkadaşlar bana inanın ve 1 saniye bile düşünmeden alın. RGB ile ilgili bir sürü kod var, ışıktan ben sorumlu olduğum için tek mod kullanıyorum, bu kısa ve öz, bu iş razer’a tokat atıyor, razer’a 3 kere tokat yedim. klavye, fare ve kulaklık razer v3 pro fare, almayın, farede de lag sorunu var dkslaösödkkdsk

SteelSeries Apex 7

Entegre komuta merkezi ayarlarını düzenlemek, profilleri değiştirmek ve yeni güncellemeleri anında görmek için faydalı bilgiler görüntüleyen Oled ekranıyla öne çıkan SteelSeries Apex 7, oyun bilgilerini, discord mesajlarını ve daha fazlasını gösteriyor.

  • Dayanıklı mekanik oyun anahtarı 50 milyon tuş vuruşunu garanti eder

  • Tuş başına 16,8 milyon ışık rengi sayesinde eşsiz kişiselleştirme

  • Klavye sistemi: Amerikan qwerty

  • Uçak sınıfı alüminyum serisi 5000 metal yapı, uzun ömür, kırılmaz dayanıklılık ve dayanıklılık sağlar

  • Kolay takma ve sağlamlık için kolay manyetik teste sahip özel manyetik bilek desteği

  • Her tuş için dinamik RGB aydınlatma gibi özelliklere sahiptir.

Fiyatı 4.810,20 TL

Bağlantı burada.

En çok tercih edilen klavye modellerine buradan göz atabilirsiniz.

Kullanıcı yorumları:

  • Oldukça başarılı bir klavye. Almak isteyenlere tavsiye ederim. Klavyenin sağ üst kısmındaki tuş ile arka planda çalan müziği durdurabilirsiniz. Ayrıca üstteki tekerlekle ses seviyesini artırıp azaltabilirsiniz. Tuş sesi de düşük, çok hoş. Çok beğendim ??

  • Ürün kalitesini ortaya çıkarır. Elinize aldığınız anda dayanıklılığı konusunda endişelenmeyeceğiniz bir üründür. Mekanik bir his verdiği için tercih ettim. Mekanik klavyeleri sevmiyorum, daktilo gibi ses çıkarıyorlar. Bu yumuşak ve yansıtıcı yüz de çok hoş. RGB aydınlatmada ışığı azaltabilir veya artırabilirsiniz. İstediğiniz tek bir renk olup olmadığını henüz çözemedim. Uzun lafın kısası, küçük, dayanıklı ve kaliteli bir ürün istiyorsanız bu ürünü almanızı öneririm.

  • Arkadaşlar daha önce Razer kullanıcısı olarak Razer satın alarak iç huzurumu kaybetmiştim. Aldığım Razer ürünü kesinlikle ergonomik değildi ve sinir krizleri geçirdim. CS oynarken bende rahatlık hissi vermediği için duvardan duvara fırlattım. Bu eseri almaya karar verdim ve satın aldım. 1 aydır kullanıyorum. Düğmeler ve his tamamlandı. İnanın Razer’dan bilerek aldığım klavye tuşlardan o kadar ses çıkarıyor ki bir hafta sonra sesten dolayı küfretmeye başlıyorsunuz. Ama SteelSeries Apex 3 TKL modeli gerçekten aradığım klavye. En sevdiğim özelliği tuşların mekanik olması ama daktilo gibi ses çıkarmıyor olması. Çok güzel. Abi ikinci olay %60 olduğu için mükemmel ergonomi sağlıyor. CS, Valo, FPS oyunları oynayan arkadaşlar bana güvenin ve hiç düşünmeden alın. RGB ile ilgili birçok kodları var. Yalnızca tek bir mod kullanıyorum çünkü yalnızca ışığın açık olmasına ihtiyacım var. Kısa ve öz bu parça Razer’ı tokatlıyor. Razer tarafından 3 kez tokatlandım: klavye, fare ve kulaklık. Razer V3 Pro fareyi satın almayın. Farede gecikme sorunu var.

En çok tercih edilen diğer SteelSeries ürünlerine de göz atmak isterseniz?

SteelSeries USB Rakip 3

Rival 3, profesyonel oyun deneyimi için tasarlanmış, parlak Prizma aydınlatma, yeni performans odaklı sensör ve mükemmel dayanıklılık seviyeleri gibi özelliklerle donatılmış bir üründür. Değerli modellere eşdeğer yüksek kaliteli polimer yapıya ve 60 milyon tıklama garantisine sahiptir.

Buradan erişebilirsiniz.

SteelSeries Aerox 5

  • Ultra hafif bir yapıya sahip olan Aerox 5, yenilikçi tasarım anlayışıyla yalnızca 66 gram ağırlığındadır. Bu hafifliği sayesinde yüksek hız ve performans gerektiren oyunlar için ideal bir seçimdir. Valorant, Call of Duty, Fortnite, CS:GO, League of Legends, Apex Legends, PUBG, GTA ve daha birçok oyun bu farenin yüzüne ayak uydurabilecek kapasitededir.

  • Aerox 5 eşsiz harmonik kapasitesi sunar. 9 adet programlanabilir tuş ve 5 adet yan tuş ile kişiselleştirilebilir bir deneyim sunar. Özel olarak geliştirilen eğim anahtarı sayesinde her tıklama SteelSeries Motoru ile özelleştirilebilir.

  • AquaBarrier teknolojisi Aerox 5’i su, toz ve kir gibi dış etkenlere karşı korur. Bu teknoloji, IP54 koruma sınıfının tüm gereksinimlerini karşılayarak farenin uzun ömürlü olmasını sağlar.

  • Aerox 5, TrueMove Air sensörüyle en yüksek hassasiyeti sunar. Bu devrim niteliğindeki sensör, eğik izleme, 18.000 CPI, 400 IPS ve 40G hızlanma gibi özellikler sunuyor.

  • Son olarak Aerox 5’in renkli PrismSync aydınlatması 3 farklı bölgede 16,8 milyon renk arasından seçim yapma imkanı sunuyor. Bu RGB aydınlatma, oyun içi etkinliklere göre ayarlanabilir veya diğer SteelSeries cihazlarıyla eşleştirilebilir.

Buradan erişebilirsiniz.

SteelSeries Yeni Apex 9 Mini

  • Özel OptiPoint tuşlarını kullanarak %33 daha hızlı performans ve 0,2 ms’lik ışık hızında tepki süresi sunar. Bu klavyeler, 1 mm’lik hafif bir basıştan 1,5 mm’lik daha belirgin bir basışa kadar ayarlanabilen 2 noktalı Sürücü Kayıt derinliği özelliği sayesinde kullanıcıların klavyelerini kendi tercihlerine göre özelleştirmelerine, geliştirmelerine ve onarmalarına olanak tanıyor.

  • Bu klavyelerin %60’lık kompakt form faktörü, modern tasarımları sayesinde masa alanından tasarruf sağlar ve fare hareketleri için daha fazla alan bırakır. Tam boyutlu bir klavyenin tüm özelliklerini korurken yandan yazdırma işlevleri de sunar.

  • Outpace klavyeleri uzun ömürlü ve solmayan çift vuruşlu PBT tuş başlıkları ile donatılmıştır. Bu tuş başlıkları, gelişmiş tuş vuruşu hissi ve yazma doğruluğu için yüksek kaliteli bir dokuya sahiptir.

Buradan erişebilirsiniz.

SteelSeries Aerox 3

  • Bu ultra hafif oyun faresi yalnızca 57 gram ağırlığındadır ve PixArt ile birlikte geliştirilen özel bir sensöre sahiptir. Bu TrueMove Core Optik Oyun Sensörü, gerçek 1’e 1 izleme özelliğine sahip 8.500 CPI, 300 IPS ve 35G optik sensöre sahiptir. Bu özellikler oyun performansınızı artırmak için gereken hızı ve hassasiyeti sağlar.

  • Daha az sürtünme ve daha hafif bir his için tamamen yeni yumuşak mikrofiber örgü kabloya sahiptir. Bu özellik, değerli bir atılım yapmanız gerektiğinde size avantaj sağlar.

  • Ayrıca bu fare, kolay ve ipeksi pürüzsüz hareketler için tasarlanmıştır. Bu dirençsiz tasarım, farenin tamamında gelişmiş kontrol ve pürüzsüzlük sağlar.

  • Suya, toza, kire, yağa ve döküntüye karşı koruma sağlayan IP54 derecesine sahiptir.

Fiyatı 1.699 TL

Buradan erişebilirsiniz.

Bileğim çok rahat. Fareyi mi kullandığım yoksa sadece elimle mi tıkladığım belli değil. Hafif ve ergonomik bir üründür. Yoğun kullanımda oldukça rahat olmasını sağlar.

SteelSeries Rival 650 Quantum Kablosuz

TrueMove3+ adı verilen en son teknolojiye ve en gelişmiş sensör sistemine sahip Steelseries Rival 650 Quantum, gerçek zamanlı 1’e 1 izleme deneyimi sunuyor. Çift sensör özelliği, hareketlerinizi en ince ayrıntısına kadar kontrol etmenizi sağlar. Hatta 0,5 mm’ye kadar derinlik algısı sağlayan derinlik sensörü sayesinde hareketlerinizin hassasiyetini artırabilirsiniz. Bu kablosuz oyun faresi daha fazla kontrol, daha hızlı hareket ve daha fazla doğruluk sunar.

Steelseries Rival 650 RGB kablosuz oyuncu faresi, kablosuz özelliği sayesinde oyun deneyiminizi daha konforlu hale getiriyor. 1000 Hz yenileme hızı ve 1 ms gecikme süresiyle oyunlarda kesintisiz bir deneyim yaşamanıza olanak tanır. 24 saat pil ömrü ile gün boyu yanınızdadır.

Buradan erişebilirsiniz.

Yaklaşık 2 ay oldu ve çok mutluyum. Yükü, şarj süresi, yansıma süresi, RGB aydınlatması oldukça yeterli. Steelseries motoruyla özelleştirebilmek benim için çok faydalı. Her türlü ayarı değiştirip ihtiyaçlarıma göre ayarlayabiliyorum.

SteelSeries QcK Diablo IV Sürümü

Bu özel ‘Diablo IV’ tasarımı, oyun dünyasının ikonik unsurlarından ‘Höllentor’ ile birleşerek kullanıcılara benzersiz bir deneyim sunuyor. Yaklaşık 20 yıldır espor profesyonellerinin vazgeçilmezi olan bu tasarım, ince QcK kumaşı sayesinde kullanıcılara maksimum kontrol sunuyor. Hem düşük hem de yüksek DPI izleme hareketleri için optimize edilen bu özel tasarım, her türlü oyun deneyimine uyum sağlar. Ürünün alt kısmındaki ekstra kalın kaymaz kauçuk kaplama, kullanıcılara mükemmel bir tutuş sağlayarak oyun sırasında olası kaymaları önler. Eserin boyutları 900 mm x 400 mm x 4 mm olup, bu geniş yüzey alanı kullanıcılara geniş bir oyun alanı sunmaktadır.

Buradan erişebilirsiniz.

SteelSeries Rival 5 Oyun Faresi

  • Hafiflik, hız, dayanıklılık ve yüksek performans gibi ileri mühendislik özelliklerine sahip olup, ekstra ağırlık yaratmadan size birinci sınıf fare kalitesi sunar. Bu sayede saatlerce kesintisiz ve konforlu bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.

  • Rival 5 Mouse, her tür oyun için en yüksek hız seviyesinde tasarlanmıştır. 9 düğme ve 5 hızlı hareket eden yan düğme ile ergonomik bir yapıya sahip olan bu oyuncu faresi, oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyacak.

  • PixArt işbirliğiyle geliştirilen özel gerçek 1’e 1 izleme sensörüne sahip bu fare, 18.000 CPI, 400 IPS, 40G hızlanma ve eğim takibi gibi özelliklere sahiptir. Bu özellikler sayesinde açılı düşmeler, eğimli vuruşlar ve sert vuruşlar sırasında istenmeyen takipleri tamamen ortadan kaldırabilirsiniz.

  • Rival 5 Mouse’un i5 düğmeli hızlı aksiyonlu yan panel sistemi, kavrama seviyenizi düşürmeden hızlı ve etkili oyun içi eylemler gerçekleştirmeniz için bir basma düğmesi sunar. Bu özelliklerle oyun deneyiminizi daha da zenginleştirebilirsiniz.

Bağlantı burada.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu