Yaşam

“Kötü Ruh: Uyanış” filmi için 1000’den fazla kişinin kanına eşdeğer sahte kan kullanıldı!

Efsanevi gerilim serisi, yeni filmi “Evil Dead Rise” ile geri döndü. Kaygı sineması hayranlarının merakla beklediği sinema için 1.000’den fazla kişinin kanına eşdeğer yaklaşık 6.500 litre sahte kan üretildi.

Filmin yönetmeni Lee Cronin, Evil Spirit Awakening’i hayata geçirmek için yeterli kanı üretmek için bir endüstriyel mutfak kiralamak zorunda kaldıklarını anlatırken, “Kanı gerçeğe yaklaştırmak için pişirdik” dedi.

1980’lerin başından günümüze yarattığı doğaüstü dünya ile seyirciyi korkutmayı başaran Evil Dead dizisi, yeni sinema filmi “Evil Spirit: Awakening” ile geri dönüyor. Korku sineması tutkunlarının merakla beklediği filmin yapımında kullanılan kan ölçüsü adrenalini yükseltti. Filmin yönetmeni Lee Cronin, Evil Spirit: Awakening’in çekimleri sırasında yaklaşık 6.500 litre hasta kanı, yani toplamda 1.133 kişi kullandı ve ihtiyaç duydukları kanı nasıl ürettiklerini anlattı.

Çekimler sırasında ekranın her yerine kan sıçradı

Evil Spirit: Awakening’i hayata geçirmek için gereken sahte kan üretimi miktarının 1000’den fazla kişinin kan toplamına eşdeğer olduğunu doğrulayan Yönetmen Lee Cronin, “Biraz suya kırmızı gıda boyası katmak gibi hile yapmadık. İhtiyacımız olan kan çünkü bu olmayacaktı. Gerekli miktarda kanı üretebilmek için endüstriyel bir mutfak kiralamak zorunda kaldık. “Burada pişirerek, tıpkı gerçeği gibi tamamen yapışkan bir kan ürettik.” Ev sahibi sinema için kiraladığı evden çıkarken, “Dairenin her yerinde kanlı el izleri bulacaksınız ama bunlar gerçek değil, doğru söylüyorum!” Cronin, “Sette o kadar çok sahte kan kullandık ki kan her yerdeydi ve ekranın her yerine sıçradı” dedi.

Evil Spirit’te sadece akılsız zombilerin olmadığını, zombilerin konuşmayı ve alay etmeyi sevdiğini belirten Yönetmen Cronin, Evil Spirit: Awakening’de her zamankinden daha fazla Deadite diyaloğu olduğu bilgisini paylaştı.

Evil Spirit serisinde aksiyon ormandan şehre hareket ediyor

Sam Raimi’nin 1981 tarihli kült klasiği The Evil Spirit’in en yeni bölümü olan Evil: Spirit Awakening’de, uzun süredir devam eden serinin en yeni bölümü, hikaye her zamanki ormanlık alanından çıkıyor ve Deadite salgınını Los Angeles’ın duvarlarına taşıyor. bina. Seyirciyi kabus gibi bir hayatta kalma mücadelesine ortak eden sinemada, zamanla birbirinden uzaklaşan iki kardeşin ortaya çıkışı, et yiyen kötü ruhların yeniden canlanmasıyla kesintiye uğrar. Sutherland ve Sullivan’ın canlandırdığı iki kardeş, bir ailenin karşılaşabileceği en kabus gibi anları yaşıyor ve amansız bir hayatta kalma savaşının ortasında kalıyorlar.

Lee Cronin, A New Line Cinema / Renaissance Pictures tarafından sunulan Pacific Renaissance ve Wild Atlantic Pictures yapımı “Evil Spirit Awakening”in yönetmeni ve senaristidir. Filmin başrollerinde Lily Sullivan (“I Met a Girl,” “Barkskins”), Alyssa Sutherland (“The Mist,” “Vikings”), Morgan Davies (“Storm Boy,” “The End”), Gabrielle Echols (“Reminiscence”) yer alıyor. ”) hisseleri. “Kötü Uyanış”, Nell Fisher’ın (“Northspur”) başrol oynadığı ilk film olarak tarihe geçer.

“Evil Awakening”in yapımcılığını Rob Tapert (“Ash vs Evil Dead,” “Don’t Breathe”) üstleniyor ve yönetici yapımcılığını aynı zamanda film serisinin yaratıcısı ve korku filmi ikonu olan Sam Raimi üstleniyor. Korku filmi efsaneleri “Ash” Bruce Campbell, John Keville, Macdara Kelleher, Richard Brener, Dave Neustadter, Romel Adam ve Victoria Palmieri sinemanın diğer yapımcıları arasında yer alıyor.

Cronin’e kamera arkasında manzara yönetmeni Dave Garbett (“Z for Zachariah”, “Underworld: Rise of the Lycans”), yapım tasarımcısı Nick Bassett (“Guns Akimbo”, “Sweet Tooth”), editör Bryan Shaw, (” Ash vs Evil Dead,” “Spartacus”) kostüm tasarımı Sarah Voon (“Chasing Great,” “Inside”), müzikleri Stephen McKeon (“The Hole in the Ground,” “Primeval”).

Kötü Ruh: Uyanış, dublaj ve altyazı seçenekleriyle 21 NisanSinemalarda olacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu