Haber

Erdoğan’dan CHP’ye: Dün yoldaş olan kişileri bugün bıçaklıyorlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin Samsun Cumhuriyet Meydanı’ndaki seçim mitinginde açıklamalarda bulunuyor.

Erdoğan’ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

“Erzincan İliç’te özel bir firmaya ait toprak kayması nedeniyle vatandaşlarımıza ve oradaki işçilere geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. 10 milyon metreküp toprağın kaydığı bu felakette 9 işçimize ulaşmaya çalışıyoruz. Her türlü yardıma açığız. İhtiyaç duyulan ekipmanlar bölgeye ulaştı.Belediyelerimiz,ordumuz,özel sektör çalışanlarımız,Arama kurtarma çalışmalarına binlerce kişi katılıyor.İşçilerin konteyner ve araçlarda olması onlara canlı ulaşma umudumuzu artırıyor.

Maalesef bu sabah Bursa açıklarında bir yük gemisinin battığı haberini aldık. Kurtarma çalışmaları devam ediyor. Bir kez daha Erzincan’a ve çalışan kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Sandıkta da bize desteğini esirgemedi. Mayıs ayında yapılan hem Cumhurbaşkanlığı hem de milletvekili seçimlerinde Samsun’daki kardeşlerimiz yüzde 62’şer oyla bana ve Cumhur İttifakına destek verdiler. İnşallah Samsun, 31 Mart’ta il ve ilçeleriyle Cumhur İttifakı’nın yanında yer alarak yeniden bir destan yazacaktır. Bu seçimlerde niyetimiz, ülkemizin her anını gerçek belediyecilikle vatandaşlarımıza ulaştırmaktır.

‘TEK GÜNDEMLERİ SEÇİM SONRASI CHP YÖNETİMİNİ DEVRALMAK’

Hiçbir zaman milleti küçümsemeyiz, millete karşı bir girişimde bulunmayız. CHP, tek parti rejimi alışkanlığıyla, ‘aynı anda oy verecekler’ anlayışıyla aynı şekilde devam ediyor. Kendi aralarındaki çıkar çatışmasına o kadar kapılmışlar ki, dünyada ve ülkelerinde kıyametin olup olmaması umurlarında değil. Milletin geleceğine dair ne hayalleri, ne programları, ne projeleri var.

Eski ve yeni genel başkanların, belediye başkan adaylarının ve aday olamayanların tek gündemi, seçim sonrası CHP’nin yönetimini devralmak. Bunun için birbirlerine çelme takmaktan, çukur kazmaktan çekinmezler. Dün kendilerine yoldaş olan kişileri bugün sırtından bıçaklıyorlar.

‘İBB’YE SEÇİLDİĞİMDE İSTANBUL ÇÖP, ÇAMUR VE ÇUKUR İÇİNDEYDİ’

Türkiye, 1994 seçimlerine kadar geçen 5 yılın CHP zihniyetinin ağır bedelini uzun yıllar ödemek zorunda kaldı. Şahsen İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne seçildiğim dönemde karşılaştığımız durumu anlatmaya kelimeler yetmez. İstanbul çöp, çamur ve çukurlarla doluydu. Bugün şehirlerimizin içler acısı hali CHP’nin ideolojik istismarından dolayı ortadadır.

Detaylar geliyor…

(HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu