Haber

Depremde hayatını kaybedenler Seferihisar’da anıldı

6 Şubat depreminin birinci yıl dönümünde hayatını kaybedenler, Seferihisar Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle anıldı. Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ise, “Kaybettiğimiz canları hiçbir zaman unutmayacağız. Biz unutsak da kalbimiz unutmaz. Aklımız unutmayacak. “Biz unutsak bile vicdanımız unutmaz” dedi. .

Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybedenler, depremin 1’inci yıl dönümünde Seferihisar’da anıldı. Seferihisar Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Rahmi Tezel Çınar, CHP ilçe yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Anma töreninde depremde hayatını kaybeden 53 bin 537 kişi anısına saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

YETİŞKİN: “ACIMIZIN AÇIKLAMASI YOK”

Seferihisar Belediyesi olarak depremin ilk anından bu yana dayanışma ruhuyla hareket ettiklerini ve her koşulda deprem bölgesine destek verdiklerini belirten Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “Unutmadık, unutmayacağız. depremin bize öğrettiği dersler Afetlere hazırlıklı olmak, riskleri azaltmak ve dayanıklılığımızı artırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu süreçte siz değerli vatandaşlarımızın desteği ve iş birliği bizim için çok değerli. Bundan sonra somut siyaset değil, halk siyaseti yapmaya devam edeceğiz. Bu insanları, imar affından sonra affa uğrayanların insafına bırakmayacağız. Sevgili Seferihisarlılar acımızın tarifi yok. Kaybettiğimiz canları hiçbir zaman unutmayacağız. Biz unutsak da kalbimiz unutmaz. Aklımız unutmayacak. “Biz unutsak bile vicdanımız unutmaz” dedi.

Anma töreninin ardından Seferihisar Cumhuriyet Meydanı ve Ürkmez Hizmet Binası önünde depremde hayatını kaybedenler anısına vatandaşlara lokma dağıtıldı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberkorkut.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu