Haber

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Anıtkabir’i ziyaret ederek resmi temaslarda bulundu

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Cumhuriyetin 100’üncü yıl kutlamaları kapsamında bir heyetle Anıtkabir’i ziyaret ederek Ata’nın huzuruna çıktı. Daha sonra bir dizi resmi temasta bulundu.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Cumhuriyet Bayramı haftası münasebetiyle DTO Meclis Başkanı Salih Sarıkaya ve başkanlık divanıyla birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.

Teknoloji ve Sanayi Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü ve Çevre Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü ile Denizli’de sanayiyi ve ticareti canlandıracak, iş dünyasının beklentilerini karşılayacak yeni yatırımların planlanmasını ele aldı. , Kentleşme ve İklim Değişikliği. Önceki Dönem de AK Parti Genel Başkan Yardımcısıydı. Ekonomi Bakan Nihat Zeybekci’ye güzel bir ziyarette bulundu. Erdoğan, ziyaretleriyle ilgili olarak, “Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız haftada Atatürk’ümüzün huzurundayız. Hedef doğrultusunda onun emanetlerini korumaya devam edeceğimize söz verdiğimiz bilinciyle huzurundan ayrılıyoruz. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği çağdaş medeniyetler düzeyine ulaşma çabasını rahmet ve minnetle anıyor, “Arıyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyet daha sonra bir dizi resmi temasta bulundu. Önce Teknoloji ve Sanayi Bakanlığı Organize Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Abdurrahman Aydın’ı, ardından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun’u ziyaret etti. Toplantılara ilişkin değerlendirmesinde, “Denizli sanayi ve ticaretinin geliştirilmesi için gerekli altyapının geliştirilmesi ve yeni sanayi alanlarının hazırlanması konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. TBMM Sanayi, Ticaret Genel Başkan Yardımcımız ile birlikte genel müdürlerimizi ziyaret ettik. Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Denizli Milletvekili Sayın Şahin Tin.Ege’nin en keyifli şehri, Türkiye’nin çalışkan şehri, bölgenin sanayi, turizm ve ticaret merkezi olan Denizli, parlak bir görünüme sahiptir. geleceği, geleceği garanti… Birlikte çalışarak şehrimizin ve insanımızın daha da gelişmesini sağlayacağız. Bu yüzden varız. “Tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bizler de Türkiye Yüzyılında ileriye emin adımlarla ilerleyeceğiz. Her konuda her zaman yanımızda olan hem genel müdürlerimize hem de değerli vekilimize misafirperverlikleri ve ilgileri için teşekkür ederiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu temaslarda Denizli’ye yeni ticaret ve sanayi bölgeleri kazandırmak için çalıştıklarını, üyelerinin bu yöndeki taleplerini yetkili makamlara ilettiklerini de vurguladı. Denizli Ticaret Odası ve projeleri, sektörlerdeki son durum, üyelerinin talep ve tekliflerinin anlatıldığı toplantının da yer aldığı toplantı, günün anısına hazırlanan hediyelerin takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. . Ziyaretlerine ilişkin Önder Erdoğan, “Şehrimizin ve bölgelerimizin kalkınması, insanımızın kalkınması için çıktığımız yolda, değer katacak her kapıyı çalmaya, buluşmaya devam edeceğiz. Yol gösterici olarak gördüğümüz, Denizli sevdalısı, hemşerilerimizin hizmetkarı öncülerimizle AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Önceki Eski Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’yi yeni görevinde ziyaret ederek tebrik ve dileklerde bulunduk. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz. Bugüne kadar hep yanımızda oldular. Her konuda bize destek oldular. Bundan sonra Denizli ve üyelerimiz adına kendisiyle temaslarımız kesintisiz olarak devam edecektir. ” İlgi ve desteğinizi rica ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Zeybekci, nezaketlerinden dolayı DTO Başkanı Erdoğan ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zeybekci de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ekibine nezaketlerinden dolayı teşekkür etti. Zeybekci, “Denizli’nin çok daha güzel olması, büyümesi, daha da gelişmesi için hep birlikte çalışıyoruz. Her birimiz tüm çalışmalarımızı Denizli’mize ve tek amacı halkımızın daha uygun şartlarda yaşaması olan hemşerilerimize adadık. Başkentte de bunun için var güçleriyle çalışıyorlar.” “Bazı girişimlerde bulunuyoruz. İnşallah kısa sürede olumlu sonuçlar alacağız. Bugün bizi ziyaret eden Ticaret Odası Başkanımız Uğur Bey ve ekibiyle bunları görüştük, takip edeceğiz. Kendilerine teşekkür ediyorum.” Ziyaretlerinden dolayı kendilerine başarılar diliyorum” dedi. – DENİZLİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu