Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakının adaylarını belirledik

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimler için aday belirleme çalışmalarına ilişkin, “Cumhur İttifakı ortağımız MHP’nin adaylarını destekleyeceğimiz 7 ille birlikte 81 ilin tamamında adaylarımızı belirledik. ” söz konusu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 90. Yıl Spor Salonu’nda AK Parti Yalova İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, partisinin Yalova Belediye Başkanı adayının 7 Ocak’ta açıklandığını belirterek, kalan adayların dün Ankara’da açıklandığını hatırlattı.

Cumhur İttifakı ortağımız MHP’nin adaylarını destekleyeceğimiz 7 il dahil 81 ilin tamamında adaylarımızı belirledik. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeniden aday gösterilen Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’a başarılar diledi.

Salondakilere, “Ana kademe, kadın ve gençlik kolları, mahalle ve köy temsilcileri, sandık görevlileriyle 31 Mart’a kadar gece gündüz çalışmaya hazır mıyız?” Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sorusuna partililer “Evet” yanıtını verdi.

Yalova teşkilatına, “Mustafa kardeşimizi en yüksek oyu alarak sandıktan çıkarana kadar hiçbirimiz için durmak, dinlenmek yok.” Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına şöyle devam etti:

“Ankara’daki aday açıklamamızda kardeşlerimizle yaptığımız anlaşmayı bir kez daha sizlerle tekrarlamak istiyorum. Türkiye Yüzyılın şehirlerine hazır mıyız? Türkiye Yüzyılın şehirleri için kararlı mıyız? Seçim gecesi Türkiye Yüzyılın şehirleri Yalova için kapı kapı dolaşmaya hazırız.” Dünyayı Cumhur İttifakının renkleriyle mi boyuyoruz? Ülkemizi hedef alan kirli ve sinsi planları bozuyor muyuz? Büyük ve güçlü bir Türkiye’nin yolunu açıyor muyuz? Maşallah burası gönlümün sultanı Yalova. Gençliğimin aşkı Yalova burası. Bu benim Türkiye Yüzyılı yürüyüşüm. “Yol arkadaşım Yalova’dır. Son nefesimize kadar birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi Allah’tan niyaz ediyorum.”

(Devam edecek)

haber-besiri.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu