Haber

Abdullah Avcı’dan TSYD Trabzon Şubesine Veda Ziyareti

Görevinden istifa eden Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Enerjisi yüksek bir şehre geldim. Bu yüksek enerjiyi bana ve takıma çok iyi yansıttılar. Karşılığında da özlemle beklediğimiz şampiyonluğu aldık.” söz konusu.

Bordo-mavili kulüpte dün yönetim kurulu, takım ve kadrosuyla vedalaşan Teknik Direktör Abdullah Avcı, TSYD Trabzon Şubesine veda ziyaretinde bulundu.

Avcı, geçtiğimiz dönemde kırılan rekorlarda taraftarın, yönetimin, çalışanların, gazetecilerin ve herkesin emeği olduğunu belirterek, “Yabancılarla konuştuğumuzda ‘birlikte’ diyoruz. Birlikte kazanırız, birlikte kaybederiz. enerjisi yüksek bir şehre geldik. Bunu çok iyi yansıttılar. Karşılığında da özlenen şampiyonluğu aldık.” dedi.

Şampiyonluğun ardından TSYD Trabzon Şubesine geldiğini hatırlatan Avcı, şunları söyledi:

“Çok güzel duygularımız vardı. Şunu söyleyeyim Trabzon’a ve Trabzonspor’a geldiklerinde ‘Böyle bir hikaye yazacaksın, böyle bir senaryo yazacaksın’ deseler kimse ‘Bu olur’ demezdi. Allah’a şükür herkes iyi niyetli. Bana şu ya da bu yerde fırsatlar veriyor. Bu kadar geniş bir toplulukta örtüşmesi benim için çok sevindirici. Kendimi hissettiğim büyük bir toplulukta bunları yaşamaktan memnunum. Hayatımı ve varlığımı yeniden yaşamak ve karşılıklı olarak çok hoş duygular yaşamak. Trabzon’da muhtemelen ilk kez böyle bir ayrılık yaşanıyor. Gidişler de çok güzel bir örnek. Katkısı olan herkese teşekkür etmek istiyorum. Ben de teşekkür ederim.”

Avcı, Trabzon basınıyla ilgili olarak, “Bana geldiklerinde ‘Zorlanacaksın’ dediler ama gerçekten 27, 28 ayda hem kadroya hem de bana verdiğiniz takviyeleri alamadım. çok ama sen onların dedikleri gibi değilsin.” dedi.

Avcı, “Biz bu bölgenin insanıyız, duygularımız çok ağır ya tabanda ya da tepede yaşıyoruz” dedi. Amacım onun tarih müzesinde yer almaktı. O şapkayla orada kalmak ve onu kaybetmemekti. Tek endişelendiğim buydu. Kendisine minnettarım.” değerlendirmesini yaptı.

Bir gazetecinin “Bu hoş gidiş bir kapı açık bırakacak gibi” sözlerinin üzerine Avcı, “Trabzonspor’da şapka nasıl başımızdaysa Trabzonspor da benim kafamda.” söz konusu.

Bundan sonra ne yapılacağı sorusuna Abdullan Avcı, bir süre dinleneceğini söyledi.

TSYD Trabzon Şube Başkanı Selçuk Kılıç, şampiyonanın simgesi haline gelen ve çerçeveli olan şapkayı Avcı’ya takdim etti.

haber-dulkadiroglu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu